Beauty & The beast

Beauty & The beast

Waarover deze blog gaat

Noa is een Beauty om te zien , maar een ontzettende smeerpoets , rent door smerige sloten , beken en plassen en ziet er dan uit als een varken . Net zoals haar grote "broer" Joey eet ze graag vers gras , net koeien . Vandaar de naam Beauty & the Beast :-P . Deze blog gaat voornamelijk over Noa's avonturen waar Joey uiteraard ook vaak voorbij zal komen . de teksten worden geschreven door Cindy , soms in de ik vorm van Noa

Berner Care

Op AvontuurPosted by Cindy Kasius Mon, September 26, 2016 14:47

Zaterdag 24 September 2016

Joey en Pappa waren al weg en mamma was op en neer aan het lopen en DE tas aan het inpakken . Kortom , we gingen op stap ......

Ook was er een grote doos met een aantal dozen erin , waarvan ik wist dat daar de cupcakes in zaten die mamma had gemaakt . Wel 100 stuks zei ze .

Omdat mam nog steeds niet auto mag rijden , werden wij opgehaald door Kiki , die kende ik ook al van eerder dit jaar. Na een half uurtje in de auto kwamen we aan op de plaats van bestemming . In Asten bij boer Jan .

Daar waren ook al mensen en soortgenoten van mij en mij werd verteld dat er nog meer zouden komen . Mamma had een eigen tafel waar ze de cupcakes had uitgestald . Ik heb meerdere malen "ohhhhh wat mooi" gehoord , en "wat zonde om op te eten" ..... Nou maar goed dat ik mee was , want ik heb flink moeten waken als mijn soortgenoten kwamen snuffelen . Tasco die hoog genoeg was wilde wel een hapje nemen en er was ook een soortgenoot met directeur op zijn tuigje die maakte een klein sprongetje om een cupcake te pikken . Dat is hem maar net niet gelukt , want mamma was hem voor hihihi.....

Ook heb ik mijn hoge knuffelgehalte uitgetest en die werkt natuurlijk uitstekend . Maar wel met een schuin oog naar mamma , van kijk , goed hé ....... Zij vond het prima . Uiteraard heb ik ook een paar keer model moeten staan voor de foto .

Er was van alles te doen voor de mensen , er was muziek , een meneer die van alles kwam vertellen , er stonden kraampjes met spulletjes , en zo was er ook een Tombola .

Ook kwam er tussen 3 en 5 een frietwagen , tjonge rook dat effe lekker . Ik heb nog mijn charmes in de strijd gegooid om ook wat te scoren , maar dat is niet gelukt . Mamma had mijn eigen eten bij haar , dus dat maar gegeten . Gelukkig wat meer als anders want een paar van mijn soortgenoten had het snel in de gaten en mocht ook een paar brokjes .

Mamma was ook nog in het zonnetje gezet door Rosita , Ellen en Yvanka vanwege dat ze de cupcakes gesponsord had. Ze was er wel beduusd van maar ontzettend blij met haar cadeautjes . Een kettinkje en een armband .

Zo nu ben ik klaar met schrijven ..... Hieronder een klein filmpje met foto's van deze geweldige dag . Op naar de volgende hopelijk mooie dag in Fromberg op 16 Oktober . ( BernerSennenLimburg.nl )

Dikke knuffel van Noa


  • Comments(0)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post14