Beauty & The beast

Beauty & The beast

Waarover deze blog gaat

Noa is een Beauty om te zien , maar een ontzettende smeerpoets , rent door smerige sloten , beken en plassen en ziet er dan uit als een varken . Net zoals haar grote "broer" Joey eet ze graag vers gras , net koeien . Vandaar de naam Beauty & the Beast :-P . Deze blog gaat voornamelijk over Noa's avonturen waar Joey uiteraard ook vaak voorbij zal komen . de teksten worden geschreven door Cindy , soms in de ik vorm van Noa

Verhuisbericht

ThuisPosted by Berner Sennen Limburg Sat, July 16, 2016 15:42

April 2016 .Noa komt bij ons wonen . Joey krijgt dus een "zusje" . We zijn al gaan kijken met Joey erbij . Wij hadden Noa gevonden op een herplaatsgroep op Facebook en Michel had toen gebeld en alsof het zo moet zijn . Mijn Petekind heet Noah , Noa is geboren op de verjaardag van Mijn zusje Jenny en de oma is Diara , die we van pup af aan kennen . En ik heb ook nog eens vakantie dus Noa kan nog even wennen aan de nieuwe situatie .

Noa , ben geboren op 19 Maart 2015 en woont sinds 13 April 2016 bij Cindy , Michel en Joey . Haar stamboomnaam is One in a Million van Maxima's Kindom en haar ouders zijn Maggie ( Majestic Kingdom Van Trichterstaete ) en Ludo ( Last Empire Maxima's Kingdom )

Veel leesplezier !!!

Groetjes Cindy  • Comments(0)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post0