Beauty & The beast

Beauty & The beast

Waarover deze blog gaat

Noa is een Beauty om te zien , maar een ontzettende smeerpoets , rent door smerige sloten , beken en plassen en ziet er dan uit als een varken . Net zoals haar grote "broer" Joey eet ze graag vers gras , net koeien . Vandaar de naam Beauty & the Beast :-P . Deze blog gaat voornamelijk over Noa's avonturen waar Joey uiteraard ook vaak voorbij zal komen . de teksten worden geschreven door Cindy , soms in de ik vorm van Noa

Happy Birthday

Mijn grote "Broer" JoeyPosted by Cindy Kasius Fri, April 26, 2019 14:35

Afgelopen Woensdag was onze Joey jarig, 9 jaar alweer...

Ik weet het als de dag van gisteren dat we bij Karla en Bert op bezoek gingen na het overlijden van onze 2de Berner Beer. Ze hadden op dat moment een nestje van 9 en er waren nog 2 reutjes die nog geen baasje hadden.

Onze keus viel op de pup met die witte poot, of eigenlijk hij koos ons uit! Ondeugend klom hij op mijn schoot, pas 7,5 week oud. Liefde op het eerste gezicht bestaat echt! Het bleek een match te zijn en gelukkig was dit één van de twee pups die nog niet gekozen was. Twee weken later was het dan zover. Op naar Dalfsen om Nozet van het Rijkenspark op te halen. Thuis was alles klaar voor de komst van onze eerste pup en zijn roepnaam werd Joey. (Hiervoor hadden wij al 2 herplaatsers gehad)

Nu is hij dan 9 en nog steeds fit! Achter balletjes aan rennen, verre wandelingen, allemaal geen probleem! Hij ligt het liefst de hele dag buiten in de tuin in het zonnetje, ook nu, terwijl ik dit verhaal aan het typen ben. Hij begint wat grijzer te worden, het bruin begint te verkleuren, her en der komen grijze haren erbij i.p.v. zwarte. We hopen dat hij nog heel lang in goede gezondheid, bij ons mag blijven. We hebben wel de afspraak gemaakt dat hij op zijn minst 15 wordt.

We zijn met hem naar de Beegderheide geweest om lekker te zwemmen, want ook dat doet hij graag en s'avonds hebben Joey en Noa nog lekker taart gehad!  • Comments(0)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post33

Joey verjaardag

Mijn grote "Broer" JoeyPosted by Cindy Kasius Sun, July 17, 2016 20:06

Oja , wat ik vergat te vertellen was dat Joey jarig was op 24 April . 6 Jaar werd onze kanjer alweer . Wat gaat de tijd hard . Om dat te vieren was er natuurlijk taart voor deze boef en voor Noa ook . Het was mooi weer en een lange wandeling gemaakt .
  • Comments(0)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post4

Jaloers ?

Mijn grote "Broer" JoeyPosted by Berner Sennen Limburg Sat, July 16, 2016 16:41

Ohhhhhh Wat een week heb ik gehad .

Woensdag 13 April was het zover , in de auto ongeveer 1,5 uur en op mijn nieuwe adres . Joey vind het volgens mij niet zo leuk dat ik hier ben . Beetje Jaloers denk ik nu hij zijn aandacht moeten delen . Hij snauwt best wel naar me en hij doet net alsof hij de baas is . Maar verder doet hij wel normaal tegen mij . Komt vast wel goed .

Het is hier wel heel leuk , lekker languit met een kauwbot op de bank en wandelen . Ook hebben ze hier veel speelgoed en knuffels en koekjes en andere lekkere dingen . En met Cindy en Michel knuffelen is ook fijn . Ook heb ik nieuwe vriendjes gemaakt . Bijvoorbeeld Laika de Labradordame van 12 jaar , die woont naast ons en Joshi de Labradoodle van 2 jaar . Met hem kan ik lekker rennen en spelen . En ook Max , ook een Berner Sennen hond ......  • Comments(1)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post2