Beauty & The beast

Beauty & The beast

Waarover deze blog gaat

Noa is een Beauty om te zien , maar een ontzettende smeerpoets , rent door smerige sloten , beken en plassen en ziet er dan uit als een varken . Net zoals haar grote "broer" Joey eet ze graag vers gras , net koeien . Vandaar de naam Beauty & the Beast :-P . Deze blog gaat voornamelijk over Noa's avonturen waar Joey uiteraard ook vaak voorbij zal komen . de teksten worden geschreven door Cindy , soms in de ik vorm van Noa

15 April 2018

Wandelen met BSLPosted by Cindy Kasius Thu, April 19, 2018 10:25

2018 , ons Jubileumjaar !

10 jaar bestaat BSL alweer , wie had dat gedacht .

Inmiddels een vast groepje wandelaars ,maar ook iedere keer weer nieuwe wandelaars erbij !

Ik geloof als we geen maximum zouden instellen dan zouden we met gemak 200 honden bij elkaar hebben .

En wat ben ik trots op mijn team !

23 kanjers die er meestal altijd bij zijn om alles in goede banen te leiden .

Op 21 Oktober is de volgende , ook dan hebben we iets extra's in petto !!!

Medio September zal de inschrijving van start gaan .

Onze Noa was uiteraard ook weer van de partij en zie haar eens genieten !!!
  • Comments(0)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post26

Najaarswandeling Fromberg

Wandelen met BSLPosted by Cindy Kasius Wed, October 26, 2016 16:46

16 Oktober 2016

Vandaag mocht ik weer mee op stap . Naar Fromberg , dat ligt in zuid-limburg in de gemeente voerendaal . Daar waren we op een boerderij op het terras . Eerst zag ik oma al en alle mensen en een paar honden die ik de vorige keer heb ontmoet in Doenrade bij de voorjaarswandeling . Even later kwamen er weer mensen en honden die ik ook kende , maar ook nieuwe . Er waren wel wat macho's erbij deze keer die heel erg gromde en blafte naar andere macho's , daar had ik wel schrik voor en ben ik bij mamma onder de tafel gaan liggen . Toen gingen er een hele hoop weer weg , ook pappa ging mee . Even later gingen ook wij wandelen . Er was een meisje ( die woont op de boerderij ) die mij helemaal het einde vond en die wilde mij ook vasthouden aan de riem en mee wandelen . Toen wij honden los mochten lopen zag ik mensen weglopen van de groep en ging ik die halen , maar hoorde toch niet bij onze groep want ik werd daar weer opgehaald . Mamma zei dat ik bij haar moest blijven en dat heb ik toen ook maar gedaan . Het was wel een beetje warm zeg , zo in de zon . Het was rond de 20 graden zeiden ze . Toen we terug kwamen van de wandeling ben ik weer onder de tafel gaan liggen bij mamma en gaan slapen .

Na de wandeling was er nog een tombola en daarna inpakken en naar huis . Mamma , Pappa en ik waren doodmoe en Joey was blij ons te zien . Hieronder een filmpje wat mamma heeft gemaakt .....

Dikke knuffel van Noa .
  • Comments(2)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post16

Eys

Wandelen met BSLPosted by Cindy Kasius Sat, August 20, 2016 22:50

Zondag 7 Augustus 2016.

Vandaag hebben we gewandeld met een paar teamgenoten door Eys . Het was een heerlijke route met een paar minpunten voor als we deze zouden gebruiken voor de wandeling in Oktober . Onze Noa was ook mee en heeft zich weer netjes gedragen .
  • Comments(1)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post13

Amstenrade

Wandelen met BSLPosted by Cindy Kasius Mon, July 18, 2016 12:22

3 Juli 2016

Vandaag weer met wat vriendjes en vriendinnetjes gewandeld .... Joey kon niet mee , al wilde hij wel heel graag want hij zat al in de bus samen met mij hihi . Maar Joey kan niet tegen drukte dus met zo'n evenement maak je hem niet blij mee . Dus ik ging met Mamma en Pappa onderweg naar het zuiden . Mij werd verteld dat we gingen wandelen naar paarden en koeien en dat het western event heette . Zal wel , whatever , wandelen met vriendjes is mij goed hihihi . Eerst moesten we nog wachten op de parkeerplaats tot iedereen er was . Mijn oma Diara was er en Tana en Bindi en Lola en Balou en Dayko en Noushka en Maylo en Al Capone en Bubbles en Juul en Senna en een paar . Balou kon ik nog niet , maar die is dus van Tonny die ik in Doenrade heb leren kennen . Balou is al wat ouder en kan niet meer zo ver en nu zou de wandeling een korte wandeling zijn en dan uitrusten en dan weer terug , dus nu kon ze ook eens mee . En Maylo kon ik ook nog niet . De rest heb ik volgens mij in Doenrade al ontmoet . Het was een vrolijke boel , het had weer lekker veel geregend dus ook veel plassen water , maar ik heb mij gedragen deze keer . Toen we aankwamen op de manege stonden er bakken water voor ons klaar en ook kregen we koekjes , jummie..... We hadden een eigen plek maar het begon te regenen en toen mochten we in de tent . Toen onze baasjes wat gedronken en gegeten hadden liepen we weer terug en was de wandeling weer voorbij .

Poot van Noa


  • Comments(1)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post9

Heel veel dezelfde

Wandelen met BSLPosted by Berner Sennen Limburg Sat, July 16, 2016 16:03

Zaterdag 16 April ben ik meegeweest naar Doenrade en ben ik erg lief geweest . En zondag , ohhhhhh wat heb ik veel vriendjes gemaakt !!! Wel zeker 60 ofzo . En ik heb mijn oma ontmoet . En ik heb ook een cadeautje van mijn nieuwe vriendinnetje Fendra gekregen . En ook hebben we daar gewandeld en heb ik met andere nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gespeeld en gerend !!! Helaas was Joey niet mee . Hij kan niet tegen de drukte zei hij . Cindy zei dat ik mij heel goed had gedragen !!!
  • Comments(0)//noa.bernersennenlimburg.nl/#post1