De avonturen van Jack

De avonturen van Jack

Waarover deze blog gaat

Suzanne beschrijft de hilarische avonturen van Jack en haar in dit blog.

Jack's zomer.

avonturenPosted by Suzanne Mon, September 12, 2016 11:09:11
Jack's zomer. Ik zou elke dag wel een blog kunnen schrijven over wat Jack allemaal heeft uitgevoerd de afgelopen heerlijke, warme maanden.
Om te beginnen met 2 bezoeken aan de dierenarts.

Ik heb een feestje gehad, pijnlijke voeten, dus heb sneakers aangedaan met sokken. Ik kom thuis, schop mijn sneakers door de lucht en ren naar boven, gezicht poetsen, douche, jogging pak aan. Ik kom beneden. Mijn sneakers staan keurig naast elkaar in de keuken. NIET waar ik ze heb uitgeschopt. Jack ligt smak geluiden te maken. Ik kijk of mijn Adidasjes nog intact zijn en aai Jack. Hij laat een boer. Hmmmm....denk ik. Hij heeft mijn gym schoenen niet opgegeten, niet vernield, ze staan keurig naast elkaar. WAAR ZIJN MIJN SOKKEN?! Op zegt Jack en laat nog een boer. shitshitshit. Dat is niet goed. Ik bel de dierenarts, Jack heeft mijn sneaker sokken op! De dierenarts: dat is niet goed. Dat weet ik zeg ik en nu?! Kom maar direct hierheen, dan krijgt ie een injectie en gaat hij braken, daarna als hij alles heeft uitgespuugd, krijgt hij weer een injectie om het braken te stoppen en is het probleem opgelost. Een en ander moet binnen de 2 uur sinds de inname, voordat mijn sokken zijn darm kanaal in gaan. Nu heb ik gelukkig geen zweetvoetjes, maar hond hoe kom je erop?! Enfin, op naar de dierenarts, in de auto op weg daar naartoe ligt hij lui wat te boeren, het ziet eruit alsof hij zo dadelijk er een sigaar bij opsteekt. Hij draaft zoals altijd vrolijk naar binnen om niet vrolijk na een injectie in zijn kippebilletje weer naar buiten te lopen om zijn maaginhoud eruit te gooien. Oortjes naar beneden, zielig doen, pootjes en kopjes geven en vooral braken. En dan ook braken. En braken. Sokken eruit, hond terug naar binnen, 2e injectie en naar huis. Weekend consult. 120 euro lichter.

Ditzelfde herhaalt zich nog eens op vrijdag avond, rond een uur of half 7. We lopen langs het speeltuintje en meneer eet een ballon op. Nu snap ik dat je andere dingen snaait die etenswaardig zijn, maar een ballon?! Telefoontje dierenarts en op naar Montfort naar een arts die nog spreekuur heeft. Het hele circus herhaalt zich. Dit keer besluit ik er een fototje van te maken. Leuk voor zijn plakboek.


Op weg naar huis, hij rent (hoe is het mogelijk) ondertussen rondjes door de auto en is weer helemaal het mannetje, besluiten we hem nog even uit te laten in Montfort, we schieten prachtige plaatjes en alles is weer helemaal in orde in het kleine hondenleven van Jack.


Verder heeft Jack het strand ontdekt. Hij vind het er heerlijk en ik wil niets liever dan er de hele dag zijn. Hij graaft gaten, speelt met kindjes, speelt met andere hondjes (behalve een bloed linke Stafford terrier) en geniet van alles.


We zijn ook veel in het bos te vinden, en ook daar eet hij alles wat los en vast zit. Hier moet dringend hard aan gewerkt worden.


De kleuren, het licht en de natuur zijn nu ZO mooi!


Kortom, we genieten en ervaren de nodige avonturen. Op naar de hittegolf!


  • Comments(2)//jack.bernersennenlimburg.nl/#post9